برگزاری مسابقات مچ اندازی  پسران

مسابقات مچ اندازی پسران خوابگاهی مشهد

به گزارش مفدا مشهد، مسابقات مچ اندازی  پسران از ابتدای هفته گذشته به مناسبت هفته خوابگاه ها آغاز و ثبت نام از علاقه‌مندان جهت برگزاری مسابقات مچ اندازی انجام شد و مسابقات با ثبت نام ۱۶ دانشجوی پسر ، مسابقات در سه وزن منفی ۷۰ ، منفی ۸۵ و سنگین در تاریخ ۲۸ اردیبهشت در محل خوابگاه بوستان برگزار شد .

مسابقات از ساعت ۱۸:۳۰ شروع و در ساعت ۲۰ با شناختن نفرات اول هر وزن پایان یافت .برگزیدگان با غلبه بر رقبا  به عنوان اولی دست یافتند و جوایزی به آنها اهدا شد که اسامی آنان عبارتند از:
در وزن منفی ۷۰ : مهدی زارع
 در وزن منفی ۸۵ : عماد عظیمی
و در سنگین وزن:  شماعیان
گفتنی است داور مسابقات قاسم رباطی و سرپرست برگزاری مسابقات سید محمد حسین شماعیان رضوی بودند.