قابل توجه دانشجويان گرامي

اطلاعیه شماره 1:

طبق ماده13 آیین نامه اسکان ، اتاق و اثاثیه در بدو ورود دانشجو به خوابگاه طبق صورتجلسه تحویل داده می شود و در پایان سال تحصیلی و یا هنگام فارغ التحصیلی ، مطابق صورتجلسه تحویل گرفته می شود. هرگونه خسارت ایجاد شده به اموال و یا اتاق محاسبه و می بایست به حساب مشخص شده واریز گردد. در غیر اینصورت اسکان دانشجو در خوابگاه امکان پذیر نبوده و تسویه حساب وی نیز تایید نخواهد شد.

اطلاعیه شماره 2:

بدینوسیله به اطلاع می رساند طبق ماده 45 آیین نامه اسکان ، سرپرستی خوابگاه هیچ گونه مسؤلیتی در قبال وسایل و لوازم شخصی داخل اتاق دانشجو ندارد و دانشجو مسؤل حفظ اموال شخصی خود می باشد.

اطلاعیه شماره 3:

بدینوسیله به اطلاع می رساند طبق مصوبات کمیته اسکان معاونت دانشجویی فرهنگی ، ساعت ورود به خوابگاه  برای خواهران 21:30 و برادران 24 می باشد . لذا  تأخیر در ورود تخلف محسوب شده و مطابق مقررات رفتار خواهد شد.

اطلاعیه شماره 4:

به اطلاع می رساند طبق مقررات خوابگاه ، میهمانان دانشجو فقط می توانند از بستگان درجه یک وی باشند :

- پدر و برادر دانشجو در خوابگاه پسران

- مادر و خواهر دانشجو در خوابگاه دختران

* پذیرش میهمان در اتاق دانشجو و برای مدت 1 شب در ماه می باشد .

* فقط دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی می توانند 1 شب در ماه میهمان دوستان خود در خوابگاه باشند.

* رعایت مقررات مربوط به ساعات تردد و پوشش و ... برای میهمانان نیز الزامی است.

* پذیرش مهمان کمتر از 16 سال در خوابگاه ممنوع است .

اطلاعیه شماره 5:

طبق آیین نامه اسکان ،‌دانشجویان خانم موظفند حضور خود را در خوابگاه ثبت نماید . لذا کلیه دانشجویان می بایست از ساعت 21:30 لغایت 23 با ثبت اثر انگشت ، حضور خود را اعلام نمایند . با دانشجویان غایب مطابق مقررات رفتار خواهد شد . همچنین کمیته اسکان در خصوص امکان ادامه سکونت این دانشجویان تصمیم گیری خواهد کرد.

اطلاعیه شماره 6:

-  رعایت پوشش مناسب بر مبنای موازین اسلامی برای تمامی دانشجویان الزامی می باشد.

-  هرگونه جابجایی و انتقال  اموال اتاق  یا ‌تغییر و تعویض توپی قفل درب اتاقها ممنوع می باشد.

-  تعویض اتاق بدون هماهنگی با سرپرست خوابگاه و اداره خوابگاهها ممنوع است .

-نگهداری و استفاده از آلات موسیقی در خوابگاه ممنوع است.

-  رعایت بهداشت محیط و نظافت اتاق و یخچال به عهده دانشجویان ساکن اتاق بوده و اداره خوابگاه بر این موضوع نظارت خواهد داشت .

سوابق رئيس اداره خوابگاهها:

- سرپرست اداره خوابگاهها كارشناس آموزش از 95

- دبيرنظام پيشنهادهاي دانشگاه از95-92

-  ارزياب ارشد تعالي سازماني از92-89

-  كارشناس آمارمعاونت بهداشتي از89-83

سوابق كارشناس امور اداري خوابگاهها

- كارشناس امور دانشجويي در اداره خوابگاهها از اسفند95
- كارشناس شوراي فرهنگي در سال 95
- كارشناس انجمنهاي علمي در سال 95
- كارشناس خبري و رابط سايت دانشجويي و فرهنگي از سال 94 تا 95
- كارشناس مديريت دانشجويي و فرهنگي از 94 تا 95
- كارشناس اداره تغذيه از سال 80تا 94

سوابق مسئول خوابگاههاي خواهران

- مسئول خوابگاههاي خواهران از سال 1392 تا کنون

-سرپرست خوابگاه

-کارشناس امور نظارتي واحد خواهران

- مددکار خوابگاههاي خواهران از سال 1382 تا 1384

معرفي اداره خوابگاهها

اداره خوابگاههاي دانشگاه علوم پزشكي مشهد با هدف فراهم سازي مكاني امن و آسوده جهت اقامت دانشجويان غيربومي ، سعي در ايجاد بستري مناسب در راستاي كمك به رشد تعالي همه جانبه دانشجويان در طول ايام تحصيل دارد.
 اين اداره زيرمجموعه مديريت دانشجوئي مي باشد كه به امور مربوط به اسكان دانشجويان غيربومي شاغل به تحصيل در شهر مشهد مي پردازد. مجموعه خوابگاههاي دانشگاه علوم پزشكي مشهد با 4 خوابگاه در بخش خواهرن و 2 خوابگاه در بخش برادران ، بعد از بررسي درخواستهاي خوابگاه از بين دانشجويان متقاضي ، با توجه به ظرفيتهاي موجود اقدام به اسكان واجدين شرايط مي نمايد.

سرپرستي خوابگاهها:

بخش سرپرستي خوابگاهها بصورت 24 ساعته فعال مي باشد . كارشناسان اداره خوابگاهها در هر خوابگاه پاسخگوي مراجعين و دانشجويان عزيزي مي باشند. همچنين امور مربوط به حضور و غياب ( در بخش خواهران ) كنترل ورود و خروج دانشجويان ، پذيرش ميهمن ، اسكان و جابجائي دانشجويان ، هماهنگي در اجراي برنامه هاي فوق العاده از جمله تشرف به حرم مطهر و ... در واحد سرپرستي خوابگاهها انجام مي پذيرد.

امكانات خوابگاهها

خوابگاهها داراي امكانات عمومي و امكانات اختصاصي داخل اتاقها مي باشد.

امكانات عمومي:خوابگاهها داراي سالن تلويزيون ، سالن مطالعه ، سايت كامپيوتر ،نمازخانه ، اتاق ورزش ، اتاق اطو و در هر طبقه سرويس بهداشتي و حمام مجزا مي باشد.

امكانات اتاقها: اتاقها مجهز به تخت ، تشك ، فرش ، يخچال ، ميز و صندلي بوده و تهيه ساير لوازم شخصي مورد نياز به عهده دانشجو مي باشد.

رئیس اداره خوابگاه ها

مريم نادرزاده گوارشكي

مسئول خوابگاههاي خواهران

اعظم نسايي

خوابگاه های آقایان

بوستان
گلستان

خوابگاه های خواهران

بهارستان 1
بهارستان 2
بهارستان 3
بهارستان 4

مدارک لازم جهت صدور مجوز سکونت در خوابگاه بشرح ذیل می باشد:
1- تکمیل فرم درخواست خوابگاه و تائید آن توسط آموزش دانشکده
2- اخذ تعهد محضری و ارائه تعهد تکميل شده به امور دانشجویی دانشکده.
3- تکميل کلیه فرم های ثبت نام که در زیر آورده شده است.
4- دو قطعه عکس 3 *4
5- کپي شناسنامه از صفحه اول جهت کليه دانشجويان و کپي شناسنامه از تمام صفحات جهت دانشجويان متاهل خانم.
6- کپي از برگ انتخاب واحد.
7- ارائه مدارک فوق به اداره خوابگاها جهت صدور معرفی نامه سکونت در خوابگاه
8- ضمنا یاد آوری می گردد طبق آئین نامه اسکان، تامین وسایل شخصی شامل پتو ، ملحفه و بالش بر عهده دانشجو می باشد.

فرم های ثبت نام ویژه دختران

فرم های ثبت نام مشترک دختران و پسران

تعهد نامه حجاب و رعايت شئونات اسلامي
رضایت نامه