مريم نادرزاده گوارشكي

رئيس اداره خوابگاه ها

سوابق رئيس اداره خوابگاه ها:

- سرپرست اداره خوابگاهها از نیمه دوم سال 95

- كارشناس آموزش از ابتدای سال 95

- دبيرنظام پيشنهادهاي دانشگاه از95-92

-  ارزياب ارشد تعالي سازماني از92-89

-  كارشناس آمارمعاونت بهداشتي از89-83

راه هاي ارتباطي:

رايانامه: naderzadeGM1[@]mums.ac.ir

تلفن مستقیم : 38820055

تلفن تماس: 2382-05138820055

معرفي اداره خوابگاه ها:

اداره خوابگاه هاي دانشگاه علوم پزشكي مشهد با هدف فراهم سازي مكاني امن و آسوده جهت اقامت دانشجويان غيربومي ، سعي در ايجاد بستري مناسب در راستاي كمك به رشد تعالي همه جانبه دانشجويان در طول ايام تحصيل دارد.

اين اداره زيرمجموعه مديريت دانشجوئي مي باشد كه به امور مربوط به اسكان دانشجويان غيربومي شاغل به تحصيل در شهر مشهد مي پردازد. مجموعه خوابگاه هاي دانشگاه علوم پزشكي مشهد با 4 خوابگاه در بخش خواهرن و 2 خوابگاه در بخش برادران ، بعد از بررسي درخواستهاي خوابگاه از بين دانشجويان متقاضي ، با توجه به ظرفيتهاي موجود اقدام به اسكان واجدين شرايط مي نمايد.

اطلاعات پرسنل اداره خوابگاه ها

معصومه قادری

کارشناس امور اداری - لیسانس

رحیمه درودی

کارشناس امور اداری - مهندسی بهداشت محیط

2381-  38828299

اطلاعات مسئولين خوابگاه ها

میثم نقوی مقدم

مسئول خوابگاه بوستان - لیسانس

سرپرست و مسئول خوابگاه بوستان از سال 91

آمنه جواد موسوی

مسئول خوابگاه خواهران - لیسانس

2253- 38828299

سرپرست خوابگاه از سال 80 - مسئول خوابگاه خواهران از

سال 97

محمد دادرس

مسئول خوابگاه گلستان - لیسانس

سرپرست و مسئول خوابگاه گلستان از سال 88 -
سرپرست و مسئول خوابگاه دانشگاه ایران تهران از سال 85

سرپرستي خوابگاه ها:

بخش سرپرستي خوابگاه ها بصورت 24 ساعته فعال مي باشد . سرپرستان خوابگاه ها در هر خوابگاه پاسخگوي مراجعين و دانشجويان عزيزي مي باشند. همچنين امور مربوط به حضور و غياب ( در بخش خواهران ) كنترل ورود و خروج دانشجويان ، پذيرش ميهمن ، اسكان و جابجائي دانشجويان ، هماهنگي در اجراي برنامه هاي فوق العاده از جمله تشرف به حرم مطهر و ... در واحد سرپرستي خوابگاهها انجام مي پذيرد.

امكانات خوابگاه ها:

خوابگاه ها داراي امكانات عمومي و امكانات اختصاصي داخل اتاقها مي باشد.

امكانات عمومي: خوابگاه ها داراي سالن تلويزيون ، سالن مطالعه ، سايت كامپيوتر ،نمازخانه ، اتاق ورزش ، اتاق اطو و در هر طبقه سرويس بهداشتي و حمام مجزا مي باشد.

امكانات اتاقها: اتاقها مجهز به تخت ، تشك ، فرش ، يخچال ، ميز و صندلي بوده و تهيه ساير لوازم شخصي مورد نياز به عهده دانشجو مي باشد.

* مدارک لازم جهت صدور مجوز سکونت در خوابگاه بشرح ذیل می باشد:

1. تکمیل و ثبت محضر فرم تعهدنامه مخصوص بازپرداخت تسهیلات دریافتی از صندوق رفاه
  2. تكميل فرم درخواست خوابگاه دانشجويان غير بومي شاغل به تحصيل
  3. تکمیل فرم درخواست خوابگاه دانشجویان خارجی شاغل به تحصیل (ویژه دانشجویان خارجی)
  4. تكميل فرم تعهد اقامت در خوابگاه هاي دانشجويي مجردي
  5. تكميل و ثبت محضر فرم پرسشنامه مخصوص افراد مجاز به ملاقات دانشجو (ويژه دختران)
  6. تكميل فرم رضايت نامه توسط قیم دانشجو (ويژه دختران)
  7. دو قطعه عكس 4*3
  8. كپي صفحه اول و دوم شناسنامه همسر دانشجو و كپي صفحه اول عقدنامه (ويژه متاهلان)
  9. پرداخت شهريه دانشجويان شهريه پرداز (سنوات، phd، مهماني، انتقالي، بين الملل و ... )

* توجه : ضمنا یاد آوری می گردد طبق آئین نامه اسکان، تامین وسایل شخصی شامل پتو ، ملحفه و بالش بر عهده دانشجو می باشد.

نمایی از امکانات و محوطه خوابگاههای دانشجویی