درخشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد در جشنواره نشريات دانشجويي تيتر10

منتشر شده در 16 شهریور 1396

هشت تنديس رتبه اولي در اولین روز اختتامیه

به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي مشهد، نشريات دانشجويي دانشگاه علوم پزشکي مشهد در جشنواره نشريات دانشجويي تيتر 10 حايز 13 رتبه برتر شد که از اين ميان 8  رتبه اول ،  3  رتبه دوم و  2  رتبه سوم  را به خود اختصاص داد.

اختتامیه رقابت درون دانشگاهي نشريات وزارت بهداشت در اولين روز جشنواره نشريات تيتر10،  عصر دوشنبه 13 شهريور ماه 96 در تالار امام خميني دانشکده پزشکي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي تهران برگزار شد.

در اين مراسم در بخش آثار برگزيده ،نشريات برتر، دانشگاه علوم پزشکي مشهد در بخش ويژه نويسندگان برتر، مجموعا حايز 13 رتبه برتر گرديد.

نشريه بامداد به مدير مسئولي حانيه عليزاده دانشجوي پزشکي دانشگاه،  موفق به کسب رتبه اول نشريات سياسي و همچنین آقای کیوان توکلی دانشجوی رشته پزشکی حائز رتبه سوم بخش ويژه محور برجام از نشریه بامداد شد.

نشريه نگاه تازه به مدير مسئولي عاتکه حسين پور دانشجوي دندانپزشکي دانشگاه نيز حايز 11 عنوان برتر شامل رتبه 1 بخش نويسندگان برتر ، مقاله سياسي ، مقاله ادبي، سر مقاله و يادداشت ، مقاله هنري ، مقاله ديني و قرآني ، بخش ويژه محور طرح تحول سلامت، و همچنين رتبه دوم بخشهاي ويژه محور اقتصاد مقاومتي، مقاله اجتماعي، مقاله ادبي و مقاله اقتصادي شد.

اين جشنواره تا تاريخ 15 شهريور 96 در بخش رقابت هاي بين دانشگاهی ادامه دارد.