آیین اختتامیه سومین همایش فعالان کانون‌های قرآن و عترت وزارت بهداشت آغاز شد

منتشر شده در 06 شهریور 1396

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی و به نقل از گزارش مفدا، آیین اختتامیه سومین دوره همایش فعالان کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور صبح امروز با حضور دکتر مصطفی محرابی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر محمد مهدی بحرالعلوم رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت و مسئولان ستادی و همچنین جمعی از مسئولان و معاونان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پردیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز شد.

تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید توسط محمد مشمول قاری ممتاز و بین‌المللی کشورمان و دارنده رتبه نخست مسابقات بین‌المللی لیبی که با صوت دلنشین و زیبای خود حال و هوای کاملا معنوی و روحانی به فضای محل سالن برگزاری مراسم داد، آغاز گر این رویداد بزرگ قرآنی در مشهد مقدس بود.

پخش کلیپی از  مراسم افتتاحیه و برگزاری کلاس‌های عمومی و تخصصی سومین همایش فعالان کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی از دیگر بخش‌های مراسم اختتامیه  این دوره بود.

در این مراسم علاوه بر سخنرانی دکتر مصطفی محرابی ریاست دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر محمد مهدی بحرالعلوم دقایقی به مدت ۱۰ دقیقه به ایراد سخن می‌پردازند و در خصوص حضور دانشجویان و برگزاری کلاس‌های عمومی وتخصصی این دوره آموزشی سخنرانی خواهند کرد.

رونمایی از طرح سفیران قرآنی یا سفیران نور توسط دانشجویان و فعالان کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و قرائت بیانیه مجمع کانون‌های قرآن و سلامت از دیگر بخش‌های مراسم اختتامیه خواهد بود.

سومین همایش فعالان کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشورکه از صبح روز جمعه 3 شهریور ماه در مشهد آغاز شده بود ظهر امروز با برگزاری مراسم اختتامیه به کار خود پایان می‌دهد.