۱۶کارگاه آموزشی و تخصصی با محوریت قرآن کریم برگزار شد

منتشر شده در 05 شهریور 1396

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی و به نقل از گزارش مفدا، در دومین روز از سومین همایش فعالان کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، صبح روز شنبه ۴ شهریور ماه ۸ کارگاه آموزشی و تخصصی با موضوع ومحوریت قرآن کریم به طور همزمان زیر نظر اساتید برجسته قرآنی در کلاس‌های دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

این کلاس‌های تخصصی در نوبت صبح و در بازه‌های زمانی ۹ و ۳۰ دقیقه تا ۱۰ و ۴۵ دقیقه و همچنین ۱۱ تا ۱۲ و ۱۵ دقیقه زیر نظر مدرسان این دوره برگزار شد و شرکت‌کننده فعال کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی اعم از دانشجویان دختر و پسر با گذراندن این کلاس‌های آموزشی، سطح دانش خود را نسبت به موضوعات تخصصی قرآن کریم بالا بردند.

روانشناسی مهارتهای ارتباطی در سه سطح فردی، اجتماعی و اداری، جریان‌های فهم قرآن، روانشناسی مهارت‌های ارتباطی، مدیریت در فعالیت‌های قرآنی، جریان‌های فرهنگی در ایران معاصر، مهارتهای پیشرفته و مقدماتی مقاله و طرح تحقیقاتی، روانشناسی مهارتهای ارتباطی در سه سطح فردی، اجتماعی و اداری، نشریات، مدیریت فضای مجازی، روابط عمومی، مهارتهای برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی و نقادی از جمله مباحث مطرح شده در این کارگاه‌های تخصصی بود.

دکتر مصطفی عباسی مقدم رئیس اسبق مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، دکتر حسام‌الدین علامه قائم مقام برنامه‌ریزی ونظارت  معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، حسین همتی رئیس اداره ترویج و تبلیغ مرکز قرآن و عترت‏، حجت الاسلام حلوائیان استاد دانشگاه، دکتر سلامت پناه، دکتر  کمالوند،دکتر خسروپناه، سرکار خانم دهقانی و... از مدرسان این دوره از کارگاه‌های تخصصی بودند.

این کارگاه‌های تخصصی صبح فردا نیز با برگزاری 16 کلاس آموزشی زیر نظر  اساتید در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه خواهد داشت.