سومین همایش فعالان کانون‌های قرآن و عترت وزارت بهداشت سطح دانش قرآنی دانشجویان را بالا می‌برد

منتشر شده در 04 شهریور 1396

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی و به  نقل از گزارش مفدا، دکتر شاکری روز جمعه در مراسم افتتاحیه سومین همایش فعالان کانون‌های قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در محل سالن اجتماعات مسجد الزهرا(س) پردیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این مطلب افزود: برگزاری کارگاه‌های عمومی و تخصصی در این همایش با حضور اساتید باتجربه و مجرب اعضای مجمع کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها را به فال نیک‌ می‌گیریم. بدون شک بعد از پایان این کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی، بتوان نتایج و دستاوردهای خوبی از برگزاری این همایش به دست آوریم.

وی ضمن تشکر و قدردانی از مسئولان ستادی وزارت بهداشت و مرکز قرآن و عترت وزارتخانه در برگزاری این همایش خاطرنشان کرد: بسیار مایه خرسندی و افتخار است که دور نخست همایش فعالان کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی در مشهد مقدس برگزار شد و هم‌اکنون نیز سومین دوره آن در پایتخت معنوی جهان اسلام در حال برگزاری است.ما به عنوان میزبان برگزاری این همایش تلاش داریم به لحاظ اسکان و تغذیه و همچنین تدارک برنامه‌های فرهنگی و فوق برنامه، در طول این دوره آموزشی از حداکثر ظرفیت‌مان استفاده کنیم .

دکتر شاکری با اشاره به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در برگزاری بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت در سال ۹۵ اظهار داشت: یقینا برگزاری این جشنواره به عنوان بزرگترین رویداد قرآنی وزارت بهداشت و رقابت دانشگاهیان اعم از اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی در رشته‌های مختلف سبب افزایش انس و علاقه‌مندی بیشتر دانشجویان با قرآن و آموزه‌های دینی می‌شود از این رو باید هر سال این جشنواره به لحاظ کمی وکیفی با گستردگی بیشتری برگزار شود.

مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین به مشارکت ۷ هزار نفری دانشگاهیان این دانشگاه در جشنواره بیست و دوم قرآن و عترت وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: دانشگاه مشهد با ۷ هزار شرکت‌کننده اعم از دانشجویان و کارکنان در مرحله مقدماتی ونهایی جشنواره قرآنی وزارت بهداشت بیشترین تعداد شرکت‌کننده را در میان ۶۳ دانشگاه علوم پزشکی را داشت که این آمار چشمگیر و استقبال زیاد دانشجویان ما، به برکت وجود مبارک حضرت رضا(ع) در مشهد مقدس است. در حالی که در سال ۹۳ این آمار حدود ۱۱۰ نفر بوده است.

وی گفت: امیدواریم بتوانیم همان طور که به لحاظ کمی تعداد شرکت‌کنندگان و دانشگاهیان خود را نسبت به فعالیت‌های قرآنی و حضور در جشنواره‌های قرآنی افزایش داده‌ایم بتوانیم به لحاظ کیفی نیز سطح فنی فعالیت‌های خود را در عرصه قرآن و آموزه‌های دینی بالا ببریم.

دکتر شاکری تاکید کرد: قطعا دانشگاه علوم پزشکی مشهد ظرفیت‌های لازم را برای افزایش سطح کمی و کیفی برنامه‌ها و فعالیت‌های قرآنی دارد.

وی همچنین به برگزاری شایسته جشنواره بیست ودوم قرآن و عترت وزارت بهداشت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اشاره کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دوره بیست و دوم به لحاظ تعداد شرکت‌کننده  در رده دانشجویان، اساتید و کارکنان رتبه سوم را به دست آورد و لحاظ رتبه نیز موفق شد از میان دانشگاه‌های مختلف، رتبه ششم را کسب کند که این مایه افتخار و مباهات است.

در سومین همایش فعالان کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی ۱۹۳ دانشجوی دختر و ۱۵۷ دانشجوی پسر فعال در عرصه کانون‌های قرآنی دانشگاه‌های مختلف در طول مدت سه روز برگزاری این رویداد بزرگ قرآنی، در کارگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی زیر نظر مربیان و اساتید برجسته قرآن شرکت خواهند کرد.

برگزاری کارگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی با محوریت قرآن کریم، از امروز به مدت دو روز زیر نظر اساتید مختلف در نوبت‌های مختلف طبق برنامه زمان‌بندی شده برگزار می‌شود.

در این همایش، دانشجویان فعال کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و همچنین فعالان نشریات قرآنی دانشگاه‌ها، در خصوص افزایش سطح کیفی فعالیت‌های کانون‌های قرآن و عترت و همچنین ارائه راهکارهای لازم به منظور بهبود فعالیت‌های این کانونها با یکدیگر بحث و تبادل نظر خواهند کرد