برگزاری کارگاه آموزشی عمومی با عنوان« سطوح فهم قرآن کریم» در مشهد"

منتشر شده در 04 شهریور 1396

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی و به نقل از گزارش مفدا، کارگاه آموزشی عمومی با محوریت قرآن با عنوان سطوح فهم قرآن کریم در دومین روز از برگزاری همایش فعالان کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی صبح امروز- شنبه- با حضور ۲۵۰ نفر از دانشجویان شرکت کننده در این همایش زیر نظر مدرسان و اساتید مربوطه آغاز به کار کرد.

این کارگاه آموزشی با هدف ارتقای سطح فنی شرکت‌کنندگان نسبت به مباحث قرآنی و سطوح فهم قرآن کریم به مدت دو روز طی روزهای شنبه و یکشنبه در مسجد الزهرا(س) پردیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مدت یک ساعت ونیم برگزار می‌شود و دانشجویان شرکت‌کننده در این کارگاه آموزشی با فراگیری مطالب آموزشی با موضوعات قرآنی از جمله بحث سطوح فنی قرآن کریم، سطح دانش و معلومات خود را افزایش می‌دهند. این کارگاه آموزشی از ساعت ۸ امروز آغاز شده و ساعت ۹ و ربع خاتمه می‌یابد. فردا نیز کارگاه آموزشی عمومی با محوریت قرآن با عنوان« قرآن و سلامت»  برگزار خواهد شد.

بعد از برگزاری کارگاه‌های آموزشی امروز و فردا ، دانشجویان شرکت کننده در همایش پس از یک ربع استراحت، برای حضور در کلاس‌ها و کارگاه‌های تخصصی قرآنی به دانشکده داروسازی پردیس دانشگاه علوم پزشکی خواهند رفت تا در کلاس‌های تعیین شده زیر نظر اساتید و مدرسان مربوطه، آموزش‌های لازم را فراگیرند.

مهارتهای برنامه‌ریزی در فعالیت‌های قرآنی، مدیریت در فعالیت‌های قرآنی، جریان شناسی عرفانهای نوظهور، روانشناسی مهارتهای ارتباطی در سطه سطح فردی، اجتماعی و اداری و همچنین جریان‌های فرهنگی در ایران معاصر و جریان‌های فهم قرآن از جمله مباحثی است که در این کارگاه‌ها و کلاس‌های تخصصی زیر نظر اساتید به دانشجویان شرکت‌کننده انتقال داده می‌شود.

سومین همایش فعالان کانون‌ها و نشریات قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با هدف  آشنایی و ارتقای سطح دانش فعالان کانون‌های قرآن و عترت و نشریات قرآنی و همچنین هم اندیشی و توانمندسازی فعالان این کانون‌ها به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تا ظهر روز دوشنبه ادامه خواهد داشت.