برگزاري اردوي جهادي يک روزه ستاد اردوهاي جهادي دانشگاه

منتشر شده در 28 مرداد 1396

به گزارش روابط عمومي حوزه معاونت دانشجويي فرهنگي دانشگاه علوم پزشکي مشهد، اردوي جهادي يک روزه در منطقه شهرک طرق مشهد برگزار شد.

این اردوی جهادی ، با حضور 31 نفر از جهادگران دانشگاه، در روز جمعه 27 مرداد ماه برگزار گرديد و 170 نفر به عنوان جامعه هدف، تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی جهادگران قرار گرفتند.

معاینه و مشاوره روانشناسی به صورت فردی و گروهی، معاینه و ویزیت بیماران توسط پزشکان حاضر در اردو، معاینه و مشاوره مامایی و بهداشت زنان به صورت فردی و گروهی، ارائه خدمات تخصصی پرستاری به همراه بررسی شاخص های سلامتی جامعه ی هدف ، غربالگری دیابت و اهداء دارو های تجویز شده توسط پزشک و ماما،از جمله فعاليت هاي جهادگران در اين اردو بود.

برپایی غرفه ی فرهنگی و آموزشی  جهت کودکان و نوجوانان  با هدف آموزش بهداشت فردی همراه با اهدای هدايا به کل مراجعین ونيز آموزش کمک های اولیه از قبیل احیاء مقدماتی و درمان مارگزیدگی و ... جهت مراجعین  جوان و تحصیل کرده از ديگرفعاليتهاي جهادگران در اين اردوي جهادي بود.

همچنين غربالگري افسردگي با در اختيار قرار دادن تستهاي افسردگي و اضطراب، جهت مراجعين انجام گرديد که موارد ضروري به مراکز مربوطه ارجاع شدند.

گفتني است اين چهارمين اردوي يک روزه جهادگران مي باشد که با همت مديريت فرهنگي با همکاری جمعی از پرسنل و دانشجویان دانشگاه ، در تابستان امسال برگزار مي گردد.