برگزاري اردوي جهادي يک روزه ستاد اردوهاي جهادي دانشگاه

منتشر شده در 21 مرداد 1396

به گزارش کارشناس خبري حوزه معاونت دانشجويي فرهنگي دانشگاه علوم پزشکي مشهد، اردوي جهادي يک روزه در منطقه قلعه خیابان، از مناطق حاشيه شهر مشهد برگزار شد.

در این اردوی جهادی که با حضور 24 نفر از جهادگران دانشگاه، در روز جمعه 20 مرداد ماه برگزار شد، 193 نفر به عنوان جامعه هدف، تحت خدمات بهداشتی و درمانی جهادگران قرار گرفتند.

از جمله فعالیت‌های جهادگران می‌توان به معاینه و مشاوره روانشناسی به صورت فردی و گروهی، معاینه و ویزیت بیماران توسط پزشکان حاضر در اردو، معاینه و مشاوره مامایی و بهداشت زنان به صورت فردی و گروهی، ارائه خدمات تخصصی پرستاری به همراه بررسی شاخص های سلامتی جامعه ی هدف ، غربالگری دیابت و اهدای دارو های تجویز شده توسط پزشک و ماما، اشاره کرد.

برپایی غرفه ی فرهنگی و آموزشی  جهت کودکان و نوجوانان  با هدف آموزش بهداشت فردی همراه با اهدای جوایز به کل مراجعین ونيز آموزش کمک های اولیه از قبیل احیاء مقدماتی و مارگزیدگی و ... جهت مراجعین  جوان و تحصیل کرده از ديگرفعاليتهاي جهادگران در اين اردوي جهادي بود.

همچنين بیماران نیازمند به خدمات تخصصی جهت ارجاع به متخصص در زمینه های فوق ، به مراکز تخصصی  معرفي می شوند.

گفتني است اين سومين اردوي يک روزه جهادگران مي باشد که با همت مديريت فرهنگي با همکاری جمعی از پرسنل و دانشجویان دانشگاه ، در تابستان امسال برگزار مي گردد.