برگزاري اردوي جهادي يک روزه ستاد اردوهاي جهادي دانشگاه

منتشر شده در 15 مرداد 1396

به گزارش کارشناس خبري حوزه معاونت دانشجويي فرهنگي دانشگاه علوم پزشکي مشهد، اردوي جهادي يک روزه در منطقه قلعه ساختمان (شهرک شهيد رجايي) ، از مناطق حاشیه شهر مشهد برگزار شد.

در این اردوی جهادی که با حضور 21 نفر از جهادگران دانشگاه، جمعه 13 مرداد ماه برگزار شد، 157 نفر به عنوان جامعه هدف، تحت خدمات بهداشتی و درمانی جهادگران قرار گرفتند.

از جمله فعالیت‌های جهادگران می‌توان به بینایی سنجی کودکان و بزرگسالان، معاینه و مشاوره مامایی، بررسی شاخص های سلامتی جامعه هدف، غربالگری دیابت، معاینه و غربالگري عمومی توسط پزشک، آموزش امداد و کمک‌های اولیه، برپایی غرفه کودک و ایستگاه بازی و نقاشی با موضوع امام مهرباني ها، همچنين آموزش نحوه صحیح مسواک زدن به‌صورت عملی با اهدای مسواک و خمیر دندان به کودکان اشاره کرد.

معاينه و ارجاع دندانپزشکي و همچنين اهداء داروهاي ضروري ، از ديگر فعاليت هاي جهادگران بود.

گفتني است اين دومين اردوي يک روزه جهادگران مي باشد که با همت مديريت فرهنگي دانشگاه ، در تابستان امسال برگزار مي گردد.

داوطلبين مي توانند جهت ثبت نام و حضور در اردوهاي بعدي به سامانه farhangistu.mums.ac.ir  مراجعه نمايند.