برگزاري اردوي جهادي يک روزه ستاد اردوهاي جهادي دانشگاه

منتشر شده در 07 مرداد 1396

به گزارش کارشناس خبري حوزه معاونت دانشجويي فرهنگي دانشگاه علوم پزشکي مشهد، اردوي جهادي يک روزه در روستاي سیاسک و اسلام آباد از مناطق حاشیه شهر مشهد برگزار شد.

در اين اردوي جهادي که با حضور 51 نفر از جهادگران دانشگاه در روز جمعه 6 مرداد ماه برگزار گرديد، 250 نفر بزرگسال و 170 نفر کودک به عنوان جامعه هدف، مراجعه نمودند.

فعاليت هاي جهادگران در خصوص بينايي سنجي کودکان و بزرگسالان، معاينه و مشاوره مامايي، بررسي شاخص هاي سلامتي جامعه هدف ، غربالگري ديابت، معاينه و چکاپ عمومي توسط پزشک، آموزش امداد و کمک هاي اوليه، برپايي غرفه کودک و ايستگاه بازرسي و نقاشي به همراه اهداي هدايا، آموزش نحوه صحيح مسواک زدن بصورت عملي با اهدا، مسواک و خمير دندان بود .

شايان ذکر است ستاد برگزاري اردوهاي جهادي در سطح معاونت های دانشگاه و برای اولین بار مطابق دستور معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي تشکیل گردید و تابستان امسال نيز در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، 3 اردوی جهادی یک روزه ديگر و یک اردوی جهادی 10 روزه به همت مدیریت فرهنگی دانشگاه و بسیج دانشجویی برگزار خواهد شد.