آغاز به کار ستاد اردوهای جهادی دانشگاه

منتشر شده در 05 مرداد 1396

به گزارش کارشناس خبري حوزه معاونت دانشجويي فرهنگي دانشگاه علوم پزشکي مشهد،  همزمان با آغاز دهه کرامت ، ستاد اردوهای های جهادی دانشگاه علوم پزشکي مشهد تشکیل شد.

در این ستاد که با حضور نمایندگان معاونت توسعه ، بهداشت ، بسیج جامعه پزشکی ، بسیج دانشجویی ، مجمع خیرین دانشگاه و همچنین نمایندگان کانون هلال احمر و کانون خیریه دانشگاه ، در مورخه 31/4/96 برگزار شد، دکتر تاج فر مشاور معاون فرهنگي دانشجويي وزرات  بهداشت و دبير ستاد اردوهاي جهادي نيز حضور داشت .

دکتر ابراهيمي معاون دانشجويي فرهنگي دانشگاه و رئيس ستاد اردوهاي جهادي ، در اين جلسه ، ضمن  بیان سابقه ،اهمیت وتاثیر اردوهای جهادی در فضای دانشگاه ، مساعدت هر چه بیشتردیگر معاونت ها و نهادهای مرتبط ،جهت  توسعه کمی وکیفی اردوهای جهادی را خواستار شد .

در ادامه جلسه،  حاضرين به بیان نقطه نظرات و دیدگاههای خود جهت تقویت این اردوها و همچنين نحوه همکاریشان با ستاد پرداختند .

گفتني است این ستاد در سطح معاونت های دانشگاه و برای اولین بار مطابق دستور معاون فرهنگی دانشجویی وزارت تشکیل گردید و تابستان امسال نيز در دانشگاه علوم پزشکی مشهد 4 اردوی جهادی یک روزه و یک اردوی جهادی 10 روزه به همت مدیریت فرهنگی دانشگاه و بسیج دانشجویی برگزار خواهد شد.