همايش دانشجويان ورودي جديد در تالار رازی برگزار شد

تاریخ ایجاد در 13 مهر 1396 منتشر شده در 13 مهر 1396

به گزارش خبرنگار روابط عمومي معاونت دانشجويي فرهنگي، همايش دانشجويان ورودي جديد صبح روز يازدهم مهرماه با حضور حدود 650 نفر از پذيرفته شدگان آزمون سال تحصيلي 97-96 در تالار رازي دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار شد.

دکتر مهرابي بهار رييس دانشگاه، دکتر ابراهيمي معاون دانشجويي فرهنگي، دکتر تفقدي معاون پژوهشي در اين مراسم کنار نو ورودان دانشگاه حضور داشتند.

مراسم با تلاوت آياتي از کلام الله مجيد توسط دانشجوي دندانپزشکي امین دم ساز برگزيده مسابقات قرآن و طنين سرود جمهوري اسلامي و قرائت صلوات خاصه امام رضا عليه السلام آغاز گرديد.در ادامه دکتر تفقدي معاون پژوهشي دانشگاه به نمايندگي از سوي رييس دانشگاه ضمن خير مقدم به وروديهاي جديد، طي سخناني اظهار داشت اين دانشگاه محل تحصيل و پرورش بزرگان زيادي است از جمله وزير محترم بهداشت و آموزش پزشکي و همچنين وزير وقت علوم و فناوري اطلاعات از دانش آموختگان  دانشگاه علوم پزشکي مشهد هستند پس قدر خودتان را بدانيد و از اين پتانسيل جواني استفاده کنيد، انتظار مي رود در همه زمينه هاي پژوهشي علمي ورزشي و هنري خود را پرورش دهيد و اين مستلزم مديريت زمان و برنامه ريزي دقيق است. مهمترين تفاوت در رويکرد دانشگاه با دبيرستان وجود علم در کنار تحقيق و پژوهش است پس مقوله پژوهش را جدي بگيريد

پس از سخنان معاون پژوهشي کليپ روند ثبت نام دانشجويان که توسط روابط عمومي معاونت دانشجويي فرهنگي تهيه شده بود براي دانشجويان به نمايش گذاشته شد و در ادامه آقاي چمني خواننده نواهاي مذهبي، سرود مذهبي واقعه عاشورا را اجرا نمود.

دکتر ضيا ءالله حقي،جراح تراکس(قفسه سينه) که از اساتيد بنام دانشگاه و از پيشکسوتان عرصه پزشکي در دانشگاه علوم پزشکي است و در دوران دفاع مقدس جراحي 4200 مجروح جنگي را در کارنامه علمي و عملي خود دارد سخنران بعدي مراسم همايش دانشجويان ورودي جديد بود که ضمن تبريک به دانشجويان، استفاده از فرصت به دست آمده توسط دانشجويان را به ايشان گوشزد نمود و گرانبهاترين تجربه علمي خود را درک حضور و وجود خداوند که خالق متعال همه هستي است دانست و افزود نميشود پزشک بود و معترف به وجود خالقي بي همتا نبود پس به چنين خالقي اعتماد داشته باشيد و از او در تمام مراحل زندگي ياري بجوييد.

پس از سخنان دکتر حقي حجت الاسلام رضايي جانشين مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه با ايراد سخناني به دانشجويان اين نکته را ياد آور شد که شما عزيزان واسطه فيض رساندن از سوي خداوند به خلق خدا هستيد پس تا جايي که مي توانيد در اين راه به فکر نفع مادي نباشيد و رضايت خداوند را مد نظر داشته باشيد.

در پايان مراسم از سوي معاونت دانشجويي فرهنگي، دانشجويان در تاريخ 27 مهر ماه به اردوي فرهنگي تفريحي يک روزه دعوت شدند. همچنين هداياي فرهنگي به رسم يادبود و جهت استفاده به همه دانشجويان اهدا شد.