همایش خانواده و دانشگاه ویژه دانشجویان ورودی جدید برگزار شد.

تاریخ ایجاد در 13 مهر 1396 منتشر شده در 13 مهر 1396

همايش خانواده و دانشگاه در تاريخ 11 مهرماه  ويژه خانواده دانشجويان در تالار ابن سينا با حضور رياست دانشگاه و معاون دانشجويي فرهنگي و جمعی از مسئولین برگزار شد.

در اين مراسم که حدود 400 نفر از خانواده هاي محترم دانشجويان حضور داشتند

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی ، همايش خانواده و دانشگاه در تاريخ 11 مهرماه جاري طبق سنوات گذشته از سوي ستاد استقبال از دانشجويان نو ورود دانشگاه علوم پزشکي مشهد ويژه خانواده دانشجويان در تالار ابن سينا با حضور رياست دانشگاه و معاون دانشجويي فرهنگي و جمعی از مسئولین برگزار شد.

در اين مراسم که حدود 400 نفر از خانواده هاي محترم دانشجويان حضور داشتند، پس از تلاوت آياتي از قرآن کريم و قرائت صلوات خاصه امام رضا عليه السلام و نواختن سرود جمهوري اسلامي صالح مقدم مدیر دانشجویی دانشگاه و مسئول ستاد استقبال از دانشجويان ورودي جديد به نمايندگي از تيم استقبال ضمن خوش آمد گويي و تبريک به خانواده ها بابت قبولي فرزندانشان در يکي از بهترن دانشگاههاي علوم پزشکي تيپ يک کشور، به معرفي اجمالي دانشگاه علوم پزشکي مشهد پرداخت و خانواده ها را در جريان خدمات معاونت دانشجويي فرهنگي قرار داد.

در ادامه خانم نگار اصغري پور روانشناس باليني و استاديار دانشگاه علوم پزشکي مشهد پيرامون شناخت مختصات رواني دوره نوجواني و اوايل دوره جواني سخنان صميمانه اي با والدين داشت و از نقطه نظرات خانواده ها در بحث استفاده کرد.

وي طي سخناني مهمترين عامل در مديريت اين دوره از زندگي فرزندان را آگاهي از زود گذر بودن اين حالتها و خلقيات دانست و اظهار کرد : آشنايي با مهارت همدلي و همدلي کردن با فرزندبسيار در اين دوره ضروري به نظر مي رسد و از همه مهمتر خود والدين بايد بتوانند رفتارهاي خود را مديريت کنند.در پايان سخنان ايشان به قيد قرعه به سه نفر از والدين هدايايي به رسم يادبود اهدا گرديد .برنامه بعدي همايش اجراي سرود مذهبي توسط آقاي چمني خواننده نواهاي مذهبي بود و در ادامه حجت الاسلام طباطبايي مسئول دفتر نمايندگي نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه  ضمن تبريک به خانواده ها اعلام داشت براي نخستين بار در کشور «مرکز خشت اول» در دانشگاه علوم پزشکي مشهد گامي در جهت رفع دغدغه والدين براي همسر گزيني فرزندانشان در دوران دانشجويي است.

در پايان همايش خانواده و دانشگاه ، مسئولين اداره آموزش، اداره مشاوره و سلامت روان دانشجويي، اداره خوابگاهها و شوراي انضباطي همزمان ضمن تشريح و معرفي ادارات خود پاسخگوي سئوالات حاضرين در جلسه بودند .