سومین همایش فعالان کانون‌های قرآن و عترت وزارت بهداشت آ‎غاز به کار کرد

تاریخ ایجاد در 03 شهریور 1396 منتشر شده در 03 شهریور 1396

سومین همایش فعالان کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور دقایقی پیش به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با برگزاری آیین افتتاحیه در سالن اجتماعات مسجد الزهرا(س) پردیس این دانشگاه آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی به نقل از گزارش  مفدا، همایش فعالان کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ساعت ۲۰ امشب با حضور مسئولان ستادی وزارت بهداشت، مسئولان و معاونان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و ۳۵۰ نفر از دانشجویان فعال کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید توسط قاری ممتاز و بین‌المللی  کشورمان سید مجتبی حسینی آغاز شد.

بعد از پخش سرود ملی جمهوری اسلامی، دکتر رحیم پورازغدی استاد دانشگاه و عضو شورای انقلاب فرهنگی به ایراد سخن پرداخت.

پخش کلیپ‌های قرآنی با موضوع قرآن و عترت و اجرای برنامه معنوی تواشیح توسط یکی از گروه‌های تواشیح کشور و همچنین سخنرانی دکتر حسام الدین علامه قائم مقام نظارت و برنامه‌ریزی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت  از  دیگر برنامه‌های آیین افتتاحیه سومین همایش فعالان کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی خواهد بود.

سومین همایش فعالان کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور ۳۵۰ نفر از دانشجویان دحتر و پسر فعال کانونها طی روزهای ۳ تا ۶ شهریور ماه در پردیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جریان خواهد بود.

برگزاری ۲ کارگاه عمومی در روزهای چهارم و پنجم شهریور ماه و همچنین برگزاری ۳۲ کارگاه تخصصی با عناوینی همچون سطوح فهم قرآن، روانشناسی مهارتهای ارتباطی در سه سطح فردی، اجتماعی و اداری،  جریان های قهم قرآن، میریت در فعالیت‌های قرآنی، مهارتهای برنامه‌ریزی در فعالیت‌های قرآنی و مهارتهای برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی و نقادی از جمله کارگاه‌های تخصصی سومین همایش فعالان کانون‌های قرآن و عترت است.

این دوره آموزشی با حضور ۳۰ نفر در رشته حفظ، ۳۲ نفر در رشته صحیح خوانی و ۳۸ نفر در رشته ترجمه و مفاهیم زیر نظر اساتید دوره آقایان سعید زکی لو، محمود کریمی، مهدی نادی، علیرضا لطفی و مهدی ناصر زعیم برگزار می‌شود.دروس‌هایی که در این دوره تدریس می‌شوند شامل روش‌ها و فنون تدریس، آشنایی با مهارت‌های زندگی قرآنی، اصول و روش‌های حفظ، کارگاه روش تدریس حفظ ، صحیح خوانی و ترجمه و مفاهیم است