تاریخ ایجاد در 10 اسفند 1393 منتشر شده در 10 اسفند 1393

آئین اختتام مسابقات جام فجر 93 دانشگاه علوم پزشکی مشهد و تجلیل از قهرمانان یازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان برگزار شد

آئین اختتام مسابقات جام فجر 93 دانشگاه علوم پزشکی مشهد و تجلیل از قهرمانان یازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور با حضور دکتربحرینی معاون توسعه مدیریت ومنابع ،دکترابراهیمی معاون دانشجویی فرهنگی ،جمعی از مدیران و همکاران شرکت کننده دراین مسابقات و دانشجویان برتر المپیاد ورزشی درایام ولادت حضرت زینب(س)  برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی : عباس چمنیان مدیر تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی مشهد دراین مراسم ضمن عرض خوش آمد به حاضرین گزارشی از روند برگزاری مسابقات جام فجر 93 و یازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان  ارائه کرد .

در ادامه این مراسم دکتر ابراهیمی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه ضمن تاکید به انجام فعالیت های ورزشی در محیط های دانشگاهی گفت :  اعتقاد دارم که باید به بحث ورزش در محیط های دانشگاهی و بخصوص در دانشگاه علوم پزشکی که انتظار بیشتری راجع به سلامت جسمی و روحی از آن می رود، با جدیت پرداخته شود .

ایشان ضمن تشکر از حمایت و پیگیری دکتر بحرینی معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه در رسیدگی به امور کارکنان دانشگاه و ورزش ایشان گفت : ورزش باید در دانشگاه توسعه پیدا کند تا علاوه بر سلامت روحی و جسمی، اخلاق اداری نیز به تبع آن بهتر شده و گسترش یابد.

وی افزود :  باید بین زمانیکه مسابقه و فعالیت ورزشی در محیط اداری هست و نیست تفاوت باشد،

وقتی جمعی به عنوان ورزشکار و دارای روحیه جوانمردی و پهلوانی در محیط اداری به فعالیت مشغولند انتظار می رود تا محیط اداری خودشان را سالم تر نگه داشته و محیط اداری را مقدس بشمارند چرا که محیط خدمت گذاری به مردم است .

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه درپایان  ورزش بانوان را شایان توجه بیشتری دانست  و گفت : سلامت بانوان به سلامت خانواده و سلامت اداری کمک فراوانی خواهد کرد .

نفرات برتررشته های انفرادی

اين مسابقات در گروه آقايان در رشته هاي تنيس روي ميز، دارت و پرتاب پنالتي بسکتبال و در گروه بانوان رشته های انفرادی تنیس روی میز،بدمینتون،دارت،آمادگی جسمانی وراهپیمایی درآب برگزار شد.

بر اساس اين گزارش در رشته تنيس روي ميز داريوش اسربار از معاونت دانشجويي فرهنگي رتبه نخست، سید حسن رضوی زاده از بیمارستان هاشمی نژاد رتبه دوم و جواد نوربخش از بهداشت استان و محسن صابر مقدم بیمارستان قائم به طور مشترک رتبه سوم را کسب کردند.

در رشته دارت، آقايان امير قاسمي از مرکز بهداشت شماره يک، غلامحسين اعلمي از بيمارستان امام رضا(ع) و هدايت متقيان از دانشکده داروسازي رتبه هاي اول تا سوم را از آن خود کردند.

در رشته پرتاب پنالتي بسکتبال مهرداد محمد دوست کارمند بازنشسته دانشگاه، محمد نصراللهي از بيمارستان قائم و داريوش اسربار از معاونت دانشجويي فرهنگي حائز رتبه هاي اول تا سوم شدند.

در بخش بانوان نيز در رشته تنيس روي ميز طيبه موسوي از مرکز بهداشت شماره سه، فاطمه خزاعي از مديريت مالي و مرضيه ستوده از مرکز بهداشت شماره سه و نجمه بني هاشمي از بيمارستان دکتر شيخ رتبه اول تا سوم را کسب کردند.

در رشته دارت بانوان فرزانه مازوچي از مرکز بهداشت استان، مليحه احمدي از معاونت دانشجويي فرهنگي و فاطمه محمدي از بيمارستان دکتر شيخ موفق به کسب رتبه هاي اول تا سوم شدند.

در رشته آمادگي جسماني آرزو معصومي از مرکز بهداشت شماره 3 و محبوبه تقي نيا از معاونت دانشجويي فرهنگي به طور مشترک رتبه نخست، مليحه سليمي بيمارستان امام رضا(ع)  و فاطمه کامرانيان از همکاران بازنشسته به طور مشترک رتبه دوم و انسيه جلالي  از مرکز بهداشت شماره يک و نسرين محمودي فر از معاونت دانشجويي فرهنگي به طور مشترک رتبه سوم را کسب کردند.

در رشته بدمينتون ليلا اطاقي فريماني از مرکز بهداشت شماره 5، الهه قنبري از بيمارستان امام رضا(ع) و زهرا شاد از مديريت توسعه و افسانه طيراني از مرکز شماره يک رتبه اول تا سوم را کسب کردند.

در رشته راهپيمايي در آب نيز فرزانه مازوچی از مرکز بهداشت استان وفاطمه خجسته معاونت دانشجویی رتبه نخست، سميرا توسلي از دانشکده بهداشت، اشرف قديمي از بيمارستان ام البنين(س) به طور مشترک رتبه دوم ،زينب سنگي خوشابي از بيمارستان دکتر شيخ و اعظم بهزاد مهر از معاونت بهداشتي رتبه سوم را از آن خودکردند.

قهرمانان مسابقات فوتسال و والیبال

در این دوره از مسابقات در رشته والیبال 20 تیم در قالب 5 گروه 4 تیمی و بصورت دوره ای با یکدیگر به رقابت پرداختند که در پایان تیم مرکز فوریت های پزشکی (اورژانس 115) مقام اول، تیم بیمارستان امام  رضا (ع) مقام دوم و تیم مرکز بهداشت استان مقام سوم و همچنین تیم بیمارستان ابن سینا کاپ اخلاق مسابقات جام فجر را کسب کردند .

گفتنی است مسابقات فوتسال جام فجر 93 دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز با 27 تیم در 6 گروه و جمعاً با 64 بازی به  انجام رسید که در پایان تیم فوتسال بیمارستان امام رضا (ع) مقام اول، تیم بیمارستان امدادی شهید کامیاب دوم و تیم حفاظت فیزیکی شهرک دانش و سلامت (زکریا) مقام سوم و تیم فوتسال بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) کاپ اخلاق مسابقات فوتسال جام فجر 93 را از آن خود کردند .

شایان ذکراست باتوجه به بعد فرهنگی واخلاقی این دوره ازبازی ها ،دکتر حاج علی از تیم والیبال شبکه قوچان و آقای ایزد خواه ازتیم فوتسال مرکز بهداشت شماره یک بعنوان بازیکن اخلاق مسابقات جام فجر انتخاب شدند.

قهرمانان یازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان

گفتنی است  یازدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی کشور، با حضور 45 دانشگاه علوم پزشکی ونزدیک به 3000 شرکت کننده در مرداد ماه سال جاری در تبریز برگزار شد .

که در این راستا دانشجویان شرکت کننده از دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقامات ذیل را کسب کردند :

محمد رشیدیان مایوان دانشجوی پرستاری در رشته تنیس روی میز مقام سوم کشوری را کسب کرد .

تیم تیراندازی با شرکت دانشجویان داوود غلامی رشته پزشکی، حسین یوسفی رشته پرستاری، شهاب گلویزاده دانشکده پیراپزشکی، سید میلاد موسوی دانشکده مقام سوم تیمی را کسب کردند که در این میان سید میلاد موسوی در رشته تیراندازی و بخش انفرادی به مقام اول کشوری دست یافت .

تیم بدمینتون دانشجویان متشکل از حسین خدیوی رشته پرستاری، سعید جوینی رشته داروسازی، امین نیک پور رشته ایمونولوژی، گشواد نصیری رشته هماتولوژی و علیرضا مجرد ثانی رشته پزشکی مقام دوم تیمی را کسب کردند که در این میان سعید جوینی در رشته بدمینتون و بخش انفرادی مقام اول و مدال طلای این مسابقات را از آن خود کرد.

در مسابقات کاراته دانشجویان آرش سعیدیان رشته بهداشت در وزن84+کیلو و پیام محمودی از دانشکده پیراپزشکی دروزن73کیلو به مقام سوم دست یافتند .

در کشتی نیز امید رسول خانی دانشجوی رشته پرستاری در وزن 60kgمقام دوم کشوری را کسب کرد .