انتصاب مسئول دبیرخانه شورای امربه معروف ونهی ازمنکر وزارت

منتشر شده در 13 ارديبهشت 1394

amre_be_marof1.jpg - 68.53 کیلو بایت

معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی مسئول دبیرخانه شورای امر به معروف و نهی از منکر وزارت را منصوب کرد .

دکتر محمدرضا فراهانی در این حکم و با عنایت به نامه شماره 1232/101/د مورخ 30/10/92 دفتر وزارتی درخصوص تصویر بخشنامه شماره 149631 مورخ 17/9/92 معاون محترم اجرایی رئیس جمهور مبنی بر لزوم تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر در دستگاه های اجرایی سرکار خانم سیده مریم حائری را به عنوان مسئول دبیرخانه شورای امر به معروف و نهی از منکر وزارت متبوع ذیل اداره ترویج ارزش های انسانی و اسلامی تعیین کرد.

در این حکم اظهار امیدواری شده است تا با توجه به اهمیت وحساسیت موضوع، ضمن استفاده از توان تخصصی و ظرفیت های موجود در ستاد وزارتی و دانشگاه های علوم پزشکی کشور در انجام وظایف محوله موفق و مؤید باشید .