ارائه گزارش مدير دانشجويي دانشگاه از مراحل بازسازي و بهسازي مجموعه پرديس دانشگاه علوم پزشکي مشهد

منتشر شده در 26 مرداد 1396

صالح مقدم، مدير دانشجويي دانشگاه گفت: در خصوص بازسازي کامل خوابگاهها و سلف پرديس حسب دستور العمل هيات رئيسه محترم دانشگاه، در هفته خوابگاهها، اعتبار مورد نياز براي بهسازي و بازسازي فضاهاي دانشجويي پرديس دانشگاه علوم پزشکي فراهم شده است.

به گزارش کارشناس خبري حوزه معاونت دانشجويي فرهنگي دانشگاه علوم پزشکي مشهد، مدير دانشجويي دانشگاه در طي مصاحبه اي با وبدا، ضمن اعلام اين خبر که بعد از تعطيلات پايان ترم، مجموعه اقداماتي براي بازسازي اين فضاها فراهم گرديده، افزود: خوابگاههاي بهارستان 1 و گلستان ، سلف دانشجويي پرديس و نقليه دانشجويي از جمله اين فضاها مي باشند.

وي افزود اقدامات مورد نياز جهت خوابگاه بهارستان 1 شامل تخريب ، نوسازي سرويسها ، حمامها، موتورخانه و سيستم گرمايشي مي باشد که با توجه به حجم بالاي کار، چند گروه پيمانکار بصورت همزمان و به شکل 2 شيفت کامل، تخريب مجموعه سرويسها و حمامها، آشپزخانه و موتورخانه را انجام دادند و اکنون در مرحله آماده سازي مي باشيم.

مدير دانشجويي درادامه گفت: در اين فرايند ، مجموعه سيستم فاضلاب و سيستم لوله کشي آب سرد و گرم خوابگاه به شکل کامل تعويض و مجددا کاشي کاري سرويسها و سيستم نور و زيباسازي فراهم شده است همچنين در قسمت موتورخانه ديگهاي آب گرم شوفاژخانه تعويض مي گردد و مسير لوله کشي آب گرم و سرد به سمت رادياتورها در داخل همه اتاقهاي اين خوابگاه بزرگ 550 تخته تعويض مي گردد. به عبارت ديگر کاملا به لحاظ فني و تاسيسات مجموعه خوابگاه بهار 1 مورد بازسازي کامل قرار خواهد گرفت.

صالح مقدم با اشاره به اين که اين عمليات بصورت همزمان در خوابگاه پسرانه گلستان نيز در حال فرايند و اجرا مي باشد، افزود: در سالن غذاخوري پرديس که مسئوليت طبخ و توزيع غذاي دانشجويان را دارد ، عمليات بازسازي کامل محل طبخ غذا صورت مي گيرد ،لذا به شکل موقت ، ماموريت پخت غذاي دانشجويي به سلف مرکزي منتقل گرديده است.

وي تاکيد کرد مجموعه سلف اعم از کف برداري مجدد، سيستم فاضلاب و اگو، سيستم اطفاء حريق و گرمايش و سرمايش سلف باز سازي مي گردد.

مدير دانشجويي با اين توضيح که در قسمت نقليه معاونت دانشجويي فرهنگي با هدف روان سازي مسيرهاي کوي پرديس به لحاظ ترافيک، يک مجموعه پارکينگ مخصوص اتوبوسها و ميني بوسها و ماشينهاي سواري نقليه معاونت دانشجويي فرهنگي ، فراهم شده که مشغول آماده سازي ميباشد، اذعان داشت: به اميد خدا برحسب اعتباراتي که با لطف رياست محترم دانشگاه، معاونت محترم توسعه،و معاونت محترم دانشجويي فرهنگي دانشگاه، لحاظ گرديده، در مصوبه مربوط به هيات رئيسه در هفته خوابگاهها، بالغ بر دو ميليارد تومان هزينه براي ايجاد موقعيت هاي جديد در پرديس دانشگاه برآورد شده است ، که اميدواريم مجموعه تلاشهاي همکاران به ثمر نشسته و تا قبل از 25 شهريورماه، همزمان با ورود دانشجويان ورودي جديد دانشگاه به خوابگاه، شاهد آماده سازي، بهسازي و نوسازي محيط باشيم .

مدير دانشجويي دانشگاه ، ضمن تشکر از تلاشهاي کارکنان، کارگران و عوامل حوزه دانشجويي فرهنگي دانشگاه، که با لغو مرخصيها در تابستان، همکاريهاي مضاعفي داشته و کمک ميکنند تا اين پروژه سنگين که به تعبير کارشناسان 8 ماه کاري به زمان احتياج دارد ، در قالب يک ماو نيم به ثمر برسد، افزود: بالطبع ، کمکهاي ويژه رياست محترم دانشگاه براي ما موثر واقع شد تا بتوانيم اين پروژه را به اتمام برسانيم و دانشگاه علوم پزشکي مشهد بعنوان يک دانشگاه برتر در ميان دانشگاههاي کشور اين افتخار را کامل خواهد کرد که در عرصه خدمات رفاهي بر فراز دانشگاهها ، به امر خدمت رساني به دانشجويان بپردازد.

وي در خصوص رعايت استانداردها درساخت و ساز فني اين مجموعه بازسازيها، گفت: اين افتخار وجود داشت که از ابتداي کار، با حمايت ، مشارکت و نظارت فني مديريت فني دانشگاه، به ويزه جناب آقاي مهندس رحيمي، ساده سازي و ابنيه سازي با رعايت استاندارد هاي لازم صورت پذيرد. به تعبير ديگر با هماهنگي کامل و قابل توجه ميان حوزه معاونت توسعه دانشگاه، شامل زيرمجموعه مديريت فني دانشگاه، معاونت دانشجويي فرهنگي دانشگاه در حوزه مديريت دانشجويي، و همکاري رياست محترم دانشگاه شرايط فراهم گرديد که اين فضا به شکل قابل قبولي پيش رود.

صالح مقدم در پايان تاکيد کرد: هر مرحله از کار با نظارت مهندسين مديريت فني دانشگاه ، مقيم درمحل پرديس دانشگاه جلو مي رود تا استانداردهاي لازم براي ساخت و ساز ابنيه مورد توجه قرار گيرد.