برگزاري نشست خبري هيات رئيسه دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اصحاب رسانه، به مناسبت روز خبرنگار

منتشر شده در 23 مرداد 1396

به مناسبت روز خبرنگار، نشست هيات رئيسه دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اصحاب رسانه، در روز يکشنبه 22 مردادماه در سالن غذاخوري مرکزي برگزار شد.

در ابتداي اين نشست خبري، که با حضور هيات رئيسه ، معاونين و مسئولين دانشگاه و جمعي از خبرنگاران فعال حوزه سلامت، برگزار شد، دکتر عمادزاده مسئول روابط عمومي دانشگاه، ضمن خير مقدم از سوي دکتر مهرابي، رئيس دانشگاه به خبرنگاران حوزه سلامت، گزارشي از وضعيت حضور رسانه ها در دانشگاه از 17 مرداد 95 تا 17 مرداد ماه امسال ارائه داد. وي گفت طبق اين گزارش تعداد کل اخبار توليدي 3500 خبر است که اين نشانه تعامل بين رسانه و دانشگاه مي باشد.

مسئول روابط عمومي دانشگاه افزود: بيشترين خبر در ارديبهشت ماه امسال در حوزه سلامت مربوط به خبرگزاري ايسنا با 17 درصد ، ايرنا با 16 درصد و روزنامه خراسان با 13 درصد خبر ميباشد و کمترين خبر مربوط به خبرگزاريهاي هدانا با 3 درصد و تابناک و روزنامه قدس هر کدام با 4 درصد خبر ميباشد.

در ادامه ، دکتر دارابي معاون آموزشي دانشگاه، ضمن خير مقدم به اصحاب رسانه و تبريک روز خبرنگار ، توفيق در ايفاء رسالت در امر اطلاع رساني به جامعه را براي ايشان خواهان شد و گفت: رسالت دانشگاه آموزش است و حوزه بهداشت و درمان چون با جان مردم سروکار دارد بايد از سطح آموزشي بالاتري برخوردار باشد. وي ضمن تاکيد بر اهميت وزارت بهداشت نسبت به ساير معاونتها افزود :يکي از موثرترين ، فعالترين و کارامدترين وزارتها وزارت بهداشت است.

دکتر دارابي اذعان داشت در بحث جذب اعضاي هيات علمي جوان و فعال 150 عضو هيات علمي را داشته ايم ونيز در بحث آموزش مداوم رتبه دوم کشوري را داريم .

معاون آموزشي دانشگاه، ضمن بيان اين موضوع که با ساخت دانشکده داروسازي مقداري از مشکل کمبود فضاي آموزشي جبران شده است، ثبت نام متمرکز دانشجويان در اول مهرماه با همکاري آموزش و نيزارتقاء درجه علمي 260 نفر از اساتيد دانشگاه به رتبه هاي استاديار، دانشيار و استادي را از ديگر فعاليتهاي اين معاونت برشمرد.

سپس دکتر بهرامي معاون بهداشتي دانشگاه در ادامه با تاکيد بر اينکه، در حوزه بهداشت، طرح تحول حرف اول و اخر را ميزند گفت :اولين فاز طرح تحول سلامت از روستا و حاشيه کلان شهر آغاز شد و در ابتداي کار 38 درصد در مناطق روستايي کسري پزشک داشتيم که پس از اجراي اين طرح اکنون کمتر از 4 درصد کسري پزشک داريم. وي افزوده شدن اقلام جديد واکسن را از جمله اقدامات معاونت بهداشت در اين زمينه اعلام کرد.

دکتر بهرامي اذعان داشت در طي عمليات طرح تحول، با ايجاد 111 پايگاه سلامت شهري و با بکارگيري 1965 نيرو از طريق برونسپاري توانستيم خدمات را انجام دهيم . وي تاکيد کرد شهر مشهد اولين شهري بود که اين طرح را به اتمام رساند .

معاون بهداشتي دانشگاه ، پرونده الکترونيک سلامت سينا را از جمله فعاليتهاي مهم دانست و گفت اين طرح انجام نميشد مگر با حمايت رياست محترم دانشگاه و معاونت محترم توسعه و نيز همکاري و هماهنگي قابل توجه معاونت محترم درمان.

پس از آن دکتر طباطبايي مسئول نهاد نمايندگي رهبري در دانشگاه، ضمن گراميداشت ياد و خاطره شهيد صارمي بعنوان الگوي پيشتاز در حوزه خبرنگاري و نيز گراميداشت ياد شهيد مدافع حرم، شهيد محسن حججي گفت: دفتر نهاد در زمينه توسعه فرهنگي ديني با ايجاد فرهنگکده هاي دفتر نهاد در فضاهاي آموزشي و فضاهاي بيمارستاني، گامي بلند برداشته و با ايجاد مرکز مشاوره و همسرگزيني با رويکرد ديني، تحت عنوان "خشت اول" در فروردين ماه امسال در دانشگاه ، بعنوان اولين مرکز در استان ورود پيدا کرده که با ارائه مهارتهاي انتخاب همسر و مهارتهاي زندگي مطلوب ، اميدواريم شاهد رشد آمار ازدواج در خانواده بزرگ دانشگاه باشيم.

دکتر بحريني معاون توسعه مديريت و منابع دانشگاه نيز ضمن تبريک روز خبرنگار گفت: حوزه توسعه در دانشگاه حوزه مستقلي نيست مانند حوزه آموزش و پژوهشي درماني، بلکه به مثابه ريلي است که قطار دانشگاه بايد از روي اين ريل عبور کند لذا اگر اين ريل بتواند زمينه را گونه اي فراهم کند که اين لوکوموتيو به راحتي از روي آن عبور کند، اين قطار به سلامت به مقصد خواهد رسيد.

وي ضمن بيان اين که پروژه هاي به ثمر رسيده و در دست اجراء بالغ بر  320 هزار متر مربع ميباشد ، تاکيد کرد حوزه توسعه حوزه اي است که در تعامل با ساير حوزه ها بايد به کار خود ادامه دهد و دانشگاه مشهد تنها دانشگاهي است که در همه زمينه ها توسعه همه جانبه داشته است.

در ادامه نشست خبري هيات رييسه دانشگاه با خبرنگاران رسانه هاي گروهي، صالح مقدم مدير دانشجويي دانشگاه به نمايندگي از معاونت دانشجويي فرهنگي دانشگاه، ضمن تاکيد بر اين نکته که هدف دانشگاه ايجاد بستر مناسب براي تعالي همه جانبه دانشجويان، کارکنان و اعضاء هيات علمي مي باشد، به اهم اقدامات انجام شده در خلال سه سال گذشته اشاره کرد و گفت: مواردي همچون بازسازي و تجهيز خوابگاههاي دانشجويي، نوسازي سلف هاي دانشجويي، تنوع در منوي غذايي، ايجاد فرصت هاي مناسب براي توسعه فعاليت هاي اجتماعي و فرهنگي دانشجويان، تشکيل پرونده سلامت جسمي و رواني براي دانشجويان و توسعه خدمات ورزشي پرديس دانشجويان، از جمله اقدامات انجام شده در اين حوزه، در سالهاي اخير مي باشد.

در ادامه اين نشست خبرنگاران خبرگزاريها، سوالات خود را مطرح نمودند و مسئولين ضمن ارائه گزارش عملکرد، به سوالات آنان پاسخ دادند .

در پايان نشست، به مناسبت روز خبرنگار، لوح تقديري از سوي دکتر مهرابي رياست دانشگاه به خبرنگاران حوزه سلامت اهداء گرديد.