برگزاري سومين نشست ستاد استقبال و ثبت نام متمرکز دانشجويان ورودي 97-96 دانشگاه علوم پزشکي مشهد

منتشر شده در 21 مرداد 1396

به گزارش کارشناس خبري حوزه معاونت دانشجويي فرهنگي دانشگاه علوم پزشکي مشهد، به مناسبت نزديک شدن به آغاز سال تحصيلي جديد، سومين نشست ستاد استقبال دانشجويان ورودي جديد دانشگاه علوم پزشکي مشهد، در روز 5شنبه 19 مرداد ماه برگزار شد.

در اين نشست که در سالن جلسات ساختمان مديريت دانشجويي دانشگاه تشکيل گرديد، صالح مقدم مدير دانشجويي و مسئول ستاد استقبال و ثبت نام متمرکز دانشجويان ، دکتر شاکري مدير فرهنگي ،دکتر سردار معاون مدير فرهنگي ، و همچنين مسئول روابط عمومي و جمعي از کارشناسان مديريت دانشجويي فرهنگي دانشگاه حضور داشتند.

در اين جلسه ، در خصوص نحوه برگزاري مراسم آغازين سال تحصيلي، همايش خانواده و دانشگاه و اردوهاي توجيهي دانشجويان ، زمان برگزاري و کيفيت اجراي آن ، بحث و تبادل نظرشد .

برپايي غرفه هاي سلام دانشجو در زمان ثبت نام، همچون سالهاي پيش،  ارائه خدمات به دانشجويان ورودي جديد در محل غرفه ها، و برگزاري هر چه بهتر اين مراسم در سال تحصيلي 97-96  از ديگر موارد مورد بحث در اين جلسه بود.

لازم به ذکر است هرسال ، همزمان با برگزاري همايش دانشجويان ورودي جديد، همايشي تحت عنوان همايش خانواده و دانشگاه با حضور خانواده هاي دانشجويان برگزار مي گردد. همچنين مديريت فرهنگي دانشگاه با برپايي غرفه هايي، زمينه آشنايي دانشجويان با اقدامات و فعاليتهاي فرهنگي دانشگاه را فراهم آورده و مي کوشد تا با معرفي هر چه بهتر اين فعاليتها، حس همکاري و مشارکت دانشجويان در عرصه هاي فرهنگي را برانگيزد.