برگزاري دومين نشست ستاد استقبال و ثبت نام متمرکز دانشجويان ورودي 97-96 دانشگاه علوم پزشکي مشهد

منتشر شده در 21 مرداد 1396

به گزارش کارشناس خبري حوزه معاونت دانشجويي فرهنگي دانشگاه علوم پزشکي مشهد، دومين نشست ستاد استقبال دانشجويان ورودي جديد دانشگاه علوم پزشکي مشهد، در روز دوشنبه 16 مرداد ماه سال جاري در سالن جلسات ساختمان مديريت دانشجويي فرهنگي دانشگاه برگزار شد.

در اين جلسه که با حضور دکتر قضاوي مدیر سلامت جمعیت ، خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه، صالح مقدم مدير دانشجويي و مسئول ستاد استقبال و ثبت نام متمرکز دانشجويان و کارشناسان مديريت دانشجويي و معاونت بهداشتي ، برگزار گرديد، در خصوص تعيين و تنظيم برنامه معاينات سلامت دانشجويان ورودي مهر 96، بحث و تبادل نظرشد.

در اين نشست، ضمن تاکيد بر لزوم معاينات دانشجويان در هنگام ثبت نام، مقرر گرديد بروشورهايي با مضمون آشنايي با نحوه جلوگيري از بيماريها ورعايت بهداشت فردي ، تهيه و در روز ثبت نام در اختيار دانشجويان قرار داده شود.

همچنين در خصوص امکان لينک شدن ثبت نام اوليه دانشجو به سامانه معاينات سلامت، پيشنهاداتي مطرح و پيگيري در اين خصوص، در اولويت کارهاي در دست اقدام قرار گرفت.

گفتني است با برقراري اين امکان، و تسهيل دسترسي به اطلاعات دانشجو در سامانه معاينات سلامت ، ارائه خدمات بهداشتي و درماني به دانشجويان با کيفيت و سرعت بيشتري امکان پذير خواهد بود.

تهيه لوازم جهت معاينات دانشجويان و همچنين فضاي مناسب جهت انجام اين کاردر روز ثبت نام، از ديگر موضوعات مطرح شده و قابل پيگيري در اين جلسه بود.