ارائه امکانات رفاهي به شرکت کنندگان در دومين دوره مسابقات ورزشي منطقه 9 حراست هاي کشور

منتشر شده در 15 مرداد 1396

به گزارش کارشناس خبري حوزه معاونت دانشجويي فرهنگي دانشگاه علوم پزشکي مشهد، در طي برگزاري  دومين دوره مسابقات ورزشي منطقه 9 حراست هاي کشور، مديريت دانشجويي دانشگاه، ارائه امکانات رفاهي از قبيل تغذيه و اسکان، به شرکت کنندگان در اين دوره را برعهده داشت.

بنابراين گزارش ، در اين مسابقات که از تاريخ يازدهم لغايت سيزدهم مرداد ماه سال جاري در سالنهاي چند منظوره مديريت تربيت بدني مشهد برگزار شد، با مساعدت مديريت دانشجويي دانشگاه، سالن غذاخوري پرديس، در وعده هاي صبحانه، ناهار و شام ، ميزبان 220 نفر از ورزشکاران شرکت کننده در اين دوره از مسابقات بود.

همچنين شرکت کنندگان در اين دوره 4 روزه از مسابقات، در خوابگاههاي دانشجويي دانشگاه، اسکان داشتند.

گفتني است مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی مشهد میزبان دومین دوره مسابقات ورزشی منطقه 9 حراستهای کشور بود که تعداد 195نفر ورزشکار در 9 رشته ورزشی(شنا-آمادگی جسمانی- دو استقامت- شطرنج- دارت- فوتسال- والیبال-طناب کشی-تیراندازی) با یکدیگر به رقابت پرداختند .