برگزاري مراسم تکريم و معارفه مسئول فناوري و روابط عمومي حوزه معاونت دانشجويي فرهنگي دانشگاه

منتشر شده در 12 مرداد 1396

به گزارش کارشناس خبري حوزه معاونت دانشجويي فرهنگي دانشگاه علوم پزشکي مشهد، مراسم تکريم و معارفه مسئول فناوري و همچنين مسئول روابط عمومي حوزه معاونت دانشجويي فرهنگي دانشگاه علوم پزشکي مشهد، برگزار شد.

در اين مراسم که در روز 5 شنبه 12 مردادماه در دفتر مديريت دانشجويي، در کوي پرديس دانشگاه، برگزار شد، دکتر ابراهيمي معاون دانشجويي فرهنگي دانشگاه، صالح مقدم مدير دانشجويي، دکتر شاکري مدير فرهنگي، و همچنين جمعي از مسئولين واحدهاي حوزه، حضور داشتند.

معاون دانشجويي فرهنگي دانشگاه، در ابتداي جلسه، ضمن تبريک ايام ولادت حضرت ثامن الحجج (ع) و دهه کرامت، گفت: مديران بايد از خودمحوري واحدي بيرون بيايند و به مسائل فراواحدي نگاه کنند.

دکتر ابراهيمي ضمن تاکيد بر اينکه واحد فناوري تابحال فعاليت خود  را به نحو مطلوب و شايسته اي انجام داده است، گفت: دغدغه هاي ابتدايي ما در حوزه IT از جمله آوردن اينترنت خوابگاه ها از بين رفته  و انتظارات ما نسبت به فعاليت هاي   ITبيشتر شده  است .

وي افزود : روابط عمومي بايد بيانگراهداف ، استراتژيها و فعاليت هاي حوزه باشد و همه واحدها موظفند در حيطه روابط عمومي به صورت جدي همکاري نمايند.

دکتر مهدي ابراهيمي، در ادامه ضمن تقدير و تشکر از مهندس راحله کريمي و زحمات ايشان در واحد فناوري، و معرفي ايشان بعنوان مسئول روابط عمومي حوزه معاونت دانشجويي فرهنگي دانشگاه، نسبت به آينده درخشان واحد روابط عمومي ابراز اميدواري کرد. وي همچنين مهندس سيد محمد علي مرتضوي را بعنوان مسئول جديد واحد فن آوري اطلاعات حوزه معاونت معرفي نمود.

در پايان جلسه، از زحمات مهندس اسماعيل زاده ، مسئول اسبق روابط عمومي، قدرداني بعمل آمد.