نشست ستاد استقبال و ثبت نام متمرکز دانشجويان ورودي 97-96 دانشگاه علوم پزشکي مشهد

منتشر شده در 07 مرداد 1396

به گزارش کارشناس خبري حوزه معاونت دانشجويي فرهنگي دانشگاه علوم پزشکي مشهد، به مناسبت نزديک شدن به آغاز ترم تحصيلي جديد، نشست ستاد استقبال و ثبت نام متمرکز دانشجويان ورودي جديد دانشگاه علوم پزشکي مشهد، در روز 5شنبه 5 مرداد ماه برگزار شد.

در اين نشست که در سالن جلسات ساختمان مديريت دانشجويي دانشگاه تشکيل گرديد، صالح مقدم مدير دانشجويي و مسئول ستاد استقبال و ثبت نام متمرکز دانشجويان ، نمايندگاني از معاونتهاي آموزشي ، بهداشتي ، مرکزمشاوره دانشجويي ، ادارات تغذيه، رفاه و خوابگاهها، همچنين مديريت تربيت بدني ، مديريت فرهنگي وحراست و واحد IT  حوزه معاونت دانشجويي فرهنگي دانشگاه حضور داشتند.

در اين جلسه ، در خصوص نحوه ثبت نام  و برنامه ريزي مناسب، جهت استقبال از دانشجويان ورودي سال97-96 ، همچنين بررسي نقاط ضعف و قوت ثبت نام در سالهاي گذشته، بحث و تبادل نظرشد .

گفتني است براي چهارمين سال متوالي ، جهت رفاه حال دانشجويان ورودي جديد و سهولت در ثبت نام ، همه مراحل استقبال و ثبت نام از دانشجويان ورودي جديد دانشگاه بصورت همزمان و متمرکز در پرديس دانشجويي دانشگاه، با حضور نمايندگاني از واحدهاي مختلف دانشگاه، انجام خواهد شد.