مدال طلای دارت انفرادی به ورزشکار مشهد رسید

تاریخ ایجاد در 01 شهریور 1396 منتشر شده در 01 شهریور 1396

مدال طلای دارت انفرادی به ورزشکار مشهد رسید

در ادامه برگزاری مسابقات دارت انفرادی ورزشکار تیم مشهد به مدال طلا دست یافت.

به گزارش روابط عمومی دومین المپیاد فرهنگی ورزشی بانوان کارمند وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، مسابقات انفرادی دارت روز سه شنبه برگزار شد و راحله کریمی از مشهد با شکست حریفان خود به مدال طلا دست یافت.

مدال نقره نیز به فائزه تصوری ورزشکار تیم دارت ستاد وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی رسید.

همچنین رقیه رحمتی و مرضیه پاکیزه از مشهد به ممقام سوم مشترک دست یافتند.

همچنین مربی تیم دارت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت :تکرار قهرمانی خاطره ی زیبایی برای من است

فاطمه توکلی در حاشیه برگزاری مسابقات دارت در گفتگو با خبرنگار ورزشی المپیاد ، سطح کیفی مسابقات دارت را نسبت به سال گذشته بهتر عنوان کرد و گفت: تیمهای شرکت کننده امسال با آمادگی بالاتر و قدرت بیشتری شرکت کرده اند.

به گفته وی : آمادگی تیمهای شرکت کننده نشان از تمرینات مستمر و مداوم آ«ها در یک سال گذشته دارد.

توکلی با اشاره به این که تیم دارت دانشگاه علوم پزشکی مشهد قهرمان سال گذشته مسابقات کارکنان وزارت بهداشت بود افزود: در یک سال گذشته تیم دارت مشهد تلاش کرد تا از عنوان قهرمانی اش دفاع کند.

مربی تیم دارت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اقدام وزارت بهداشت، درمان و علوم پزشکی را در برگزاری این المپیاد بسیار ارزشمند برشمرد و تصریح کرد: این المپیادبرای پیشرفت و تشویق کارکنان اقدامی شایسته و در خور تحسین است.

وی خاطر نشان کرد: میزبانی مسابقات با کمبودهایی روبرو بود که امیدواریم در سال های آینده برطرف گردد.

توکلی اظهار داشت : حفظ جایگاه قهرمانی و تکرار آن در این دوره مسابقات خاطره شیرینی برای بنده و تیم مشهد رقم زد.

برگرفته از کانال دومین المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی