دومین المپیاد ورزشی کارکنان

تاریخ ایجاد در 30 مرداد 1396 منتشر شده در 30 مرداد 1396

عباس چمنیان در ارتباط با برگزاری دومین المپیاد فرهنگی و ورزشی کارکنان خانم وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت:
بدون ترديد يكي از شاخصهاي مهم توسعه در جوامع امروزي ، فراهم آمدن زمينه هاي بهداشتي و تندرستي است .
فعاليتهاي بدني و تحرك جسماني در زندگي ماشيني حال حاضر ضرورتي انكارناپذير بشمار میرود.
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بعنوان نهاد متولی بهداشت و سلامت جامعه نقش بسیار مهمی در این امر بر عهده دارد و نیز یقینا پرسنل محترم این نهاد رسالت اصلی را بر دوش می‌کشند.
شادابی و تندرستی كاركنان دانشگاههای علوم پزشکی كشور تضمین كننده كیفیت خدمت رسانی به مردم عزیز میهنمان است.
بهمین دلیل جا دارد از مسئولین محترمی كه با هدف پویایی و نشاط جسمی و روحی همكاران اقدام به سازماندهی و برپایی المپیاد ورزشی بانوان كارمند وزارت نموده اند تشکر و قدردانی نموده و آرزوی توفیق نمایم.
همچنین وظیفه است كه از مسئولین دانشگاه مشهد جناب استاد دکتر بحرینی ؛ جناب استاد دکتر ابراهیمی، برادر عزیزم جناب كاظم رحیمی و همکار گرامی سركار خانم ایمانی راد، بخاطر حمایت‌ها و تلاش فوق العاده ای كه در راستای اعزام كاروان ورزشی مشهد انجام دادند سپاسگزاری نمایم.
توفیق الهی همواره همراهتان باد

کاظم رحیمی دبیر شورای ورزش کارکنان دانشگاه

کاروان ورزشی اعزامی به دومین المپیاد ورزشی کارکنان خانم دانشگاههای علوم پزشکی کشور
متشکل از 20 نفر ورزشکار و 10نفرمربی ,سرپرست و همراه می باشد.
بانوان کارمند دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد در رشته های دارت، والیبال، تنیس روی میز، آمادگی جسمانی در دومین المپیاد فرهنگی ورزشی بانوان کارمند وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شرکت خواهند کرد.

اولین گروه از این کاروان شامل ورزشکاران رشته های والیبال و دارت روز یکشنبه مشهد را به مقصد فرح‌آباد ساری ترک نمودند.

تیم والیبال خانم ها

تیم دارت خانم ها