صعود جمعی از دانشجویان دانشکده پزشکی مشهد به قله دماوند

تاریخ ایجاد در 07 مرداد 1396 منتشر شده در 07 مرداد 1396

جمعی از دانشجویان رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به قله دماوند صعود کردند.

به گزارش وب دا، دانشجویان پزشکی ورودی سال ۸۹ (محمد حسین حسنی، یحیی ساجدی فر، امیر نیک، امیر حسین طالبی) توانستند قله ۵ هزار ۶۷۱ متری دماوند را با موفقیت صعود کرده و پرچم دانشگاه علوم پزشکی مشهد را در قله این کوه نصب کنند.

کوه دماوند کوهی در شمال ایران است که بلند ترین کوه ایران و خاورمیانه و بلند ترین قلهٔ آتشفشانی آسیا است.این کوه در قسمت مرکزی رشته‌کوه البرز در جنوب دریای خزر و در بخش لاریجان شهرستان آمل قرار دارد. کوه دماوند که از نظر تقسیمات کشوری در استان مازندران قرار دارد، به هنگام صاف و آفتابی‌بودن هوا، از شهرهای تهران، ورامین و قم و همچنین کرانه‌های دریای خزر قابل رؤیت است. کوه دماوند در سی‌ام تیرماه سال ۱۳۸۷ به عنوان نخستین اثر طبیعی ایران در فهرست آثار ملّی ایران ثبت شد. همچنین کوه دماوند از سال ۱۳۸۱ به عنوان «اثر طبیعی ملّی» در شمار مناطق چهارگانهٔ ارزشمند از نظر حفاظت محیط زیست قرار گرفته‌است.